AFCB Week 7 Betting Tips

Oh, oh , oh Frans is deze week 0-3. The Ravens shit the bed (again) , de Cowboys verloren, maar met meer punten dan gedacht en de Chargers wonnen wel maar met minder punten dan gedacht. Kudos aan de Giants en Broncos om het beter te doen dan verwacht en shame on me om te denken dat de Cooper Rush experience een blijvertje was. Frans gaat sterk uit de hoek moeten komen om zijn record weer recht te trekken (8-10). Dirk komt dichter bij Frans maar gokt zich elke week een stapje verder weg van het 50% punt. Voor de 6e week een op rij een 1-2. Die 1 kwam dankzij de Bengals die hun -1 nipt konden waarmaken, verder spelen we geen overs meer en moeten we misschien wat meer vertrouwen hebben in de Patriots.

Frans (8-10)

Als ik eerlijk mag zijn vind ik het moeilijk om drie no-brainer bets op te lijsten. Voeg daarbij de druk dat ik 3-0 moet zijn om mijn seizoen recht te trekken en het angstzweet breekt uit. Here goes nothing :

Chiefs (-3) @ 49ers: De Chiefs hebben hier en daar een steek laten vallen, maar de 49ers zijn ‘erratic’. Dus graag de puntjes op de ‘i’ zetten en tonen dat Kansas City terecht tot de top 3 behoort in de NFL, dat zou die spread moeten kunnen rechtvaardigen

Saints (+2) @ Cardinals : De Saints hebben blessureproblemen en de Cards krijgen D-Hop terug, dus het zou een spannende wedstrijd kunnen worden. Ik dacht dat New Orleans straight up kon winnen, dus neem ik die +2 er graag bij.

Giants (+3.5) @ Jaguars : New York rekent op de run en de Jags zijn goed in het stoppen van de run, maar Jacksonville een 3 punt favoriet maken? Ik heb die line geteased naar Giants +3.5 – zo mogen de Giants nog verliezen met een fieldgoal en kan ik toch cashen.

Dirk (6-12)

Dolphins (-6.5) vs Steelers: De wittebroodsweken van Kenny Pickett zitten erop. De Steelers mogen de bakoven van Miami gaan bezoeken en komen daar een stevige Miami defense tegen. Bij de Dolphins is Tua waarschijnlijk terug. Het afwisselen van de 3 QBs heeft hen de afgelopen weken 3 nederlagen opgeleverd, tijd om terug uit te pakken met de starter.

Giants (+3) @ Jaguars: Vegas weet iets wat wij niet weten, de Giants zijn 5-1 en zijn een 3 punten underdog op verplaatsing bij de Jags. De overwinningen van de Giants waren allemaal vrij nipt, en deze mogen ze dus zelfs nipt verliezen. Geef ons Saquon en Danny Dimes maar deze week.

Chiefs (-3) @ 49’ers Het ziet er naar uit dat Dirk en Frans deze week ofwel samen zullen winnen, of samen met het schip ten onder zullen gaan, want ook deze laatste pick heeft hij dezelfde als Frans. De Chiefs zitten met een goedmakerswedstrijd na de nederlaag van vorige week tegen de Bills en de 49’ers zijn door hun blessures een gewond dier. Het lijkt ons dat de Chiefs hier een statement willen gaan maken door vlot te winnen.

De Best Bet van Alexander (4-2):

Packers (-5) @ Commanders: Het draait voor geen meter bij de Packers, maar dit lijkt het ideale moment voor een get right game. Aaron Rodgers die 3 wedstrijden op rij verliest, ik zie het niet gebeuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s