AFCB Week 8 Betting Tips

Er is licht aan het einde van de tunnel, zowel Frans als Dirk waren 2-1 in week 7. Overall wordt het nog altijd een magere Sinterklaas in casa Dirk, terwijl Frans mag beginnen hopen dat hij uit het rood kan komen in week 8. Frans heeft 40′ zitten schreeuwen tegen het scherm toen hij zag dat de Saints zich tegen de Cardinals in de rechtervoet, de linkervoet en de linkerhand schoten en zo de wedstrijd weggaven aan Arizona. Chiefs en Giants deden wat moest om het weekend nog in de plus af te sluiten. Wat Dirk betreft was er eindelijk wat vreugde te beleven. Op een half puntje na werd het zelfs een 3-0, maar de Dolphins lieten uiteindelijk de Steelers net iets te ver terugkomen. De picks op de Chiefs en Giants had hij net als Frans correct gegokt.

Blijkbaar was Alexander 5-1 dit weekend , maar de zijn best bet hier haalde het niet, Packers legden een ei.

Frans (10-11)

Commanders (+3) @ Colts: Heinicke tegen een rookie QB? En die spread : I’ll take it!

Bengals (-3) @ Browns : De Bengals zijn red hot en de Browns hebben last van de Brissett Blues, als Cincinnatti zich een playoff kandidaat wil noemen, dan moeten ze met meer dan drie punten kunnen winnen.

Raiders (-2) @ Saints : De Saints hebben vorige week mijn hart gebroken en me de kans op 3-0 ontnomen. Dan laat ik met plezier de taak over aan de Raiders om deze week mijn geld terug te gaan halen.

Dirk (8-13)

49ers (-1.5) @ Rams: 2x per seizoen zetten we die bet, en de laatste 2 seizoenen was dat 3 keer van de 3 raak, hopen op een 4 op 4 dus. Waar het aan ligt, weten we niet, maar Kyle Shanahan wint steeds van Sean McVay. Met een CMC up to speed en geblesseerden die stilaan terugkeren van de ziekenboeg moet winnen met minstens 1.5 punt te doen zijn.

Bengals (-3) @ Browns: Joe Cool begint onder stoom te komen en de Bengals laten als team zien dat er dit jaar ook weer met hen rekening moet gehouden worden. Bij de Browns is het net omgekeerd: zij marcheren richting een losing season, en dat hadden we ook wel verwacht met Jacoby Brisset als starter. Bengals met 3 punten verschil? Hier met dat been!

Jaguars(-2.5) vs Broncos: een licht sentimentele pick omdat we goede herinneringen hebben aan de London game met de Jaguars van 2021. De Broncos komen van 2 tijdszones verder en de meeste van die spelers hebben nog nooit in Londen gespeeld. Het is nog steeds onzeker of Russel Wilson zal spelen, of dat nu een goede of een slechte zaak is laten we over aan jullie. Maar Londen is Jaguars country, let’s ride!

De Best Bet van Alexander (4-3):

Die volgt nog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s