AFCB Podcast #113 – Week van de NFC South + Trade Mania

on

Zoals iedereen voorspeld had (*kuch*), speelden de Panthers en Falcons voor de eerste plaats in de NFC South. Een affiche waar iedereen zijn neus voor ophaalde bleek ineens dé klepper van deze speeldag te worden. Drama, gemiste kicks en een Hail Mary met hoofdletter H. 

Naast week 8 viel er ook heel wat trade nieuws te rapen. Spelers hebben -meestal- niks te zeggen over waar ze naartoe worden gedtradet. Op de laatste dag van de trade deadline diende nog heel wat kleppers hun koffers te pakken, op naar een nieuwe (betere?) toekomst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s