AFCB Week 9 Betting Tips

Mental note voor Frans : stay away from the Saints. Tegen de Cardinals in week 7 liep alles verkeerd en tegen de Raiders in week 8 liep alles perfect, spijtig genoeg voor Frans zat hij telkens aan de verkeerde kant van de bet. Bengals een no brainer tegen de Browns? Wrong! Frans had al serieus zitten zweten bij de Comanders bet en strand zo deze week op 1-2. Na 1 winstgevende week keert Dirk terug naar zijn vertrouwde huis en scoort ook hij een 1-2. Net als Frans was het vertrouwen in de Bengals misplaatst en konden de Jags hun thuisvoordeel in Londen niet uitbuiten. Gelukkig waren daar nog de 49ers die niet kunnen verliezen tegen de Rams.

Frans (11-13)

Viking (-3.5) @ Commanders : Als je zoals ik 40′ hebt zitten zweten tot de Commanders pas in de laatste minuut konden winnen van de Colts met een rookie QB, moet ik er op kunnen vertrouwen dat Minnesota dit varkentje kan wassen.

Half time / full time Seahawks/Cardinals (7.5-1) : Een ouderwetse half time / full time, toen ik begon met betten 1 van mijn favoriete go to’s. Ik ga ervan uit dat de Seahawks sterk kunnen starten en hun defense de Cards onder controle houdt in de eerste helft, maar dat Kyler zijn shit together heeft tegen het einde van de wedstrijd.

Een speciaaltje deze week, teasers in een parlay : Chargers @ Falcons (+8.5) met Eagles @ Texans (+20.5) met Dolphins @ Bears (+10.5) : 2,8-1 De redenering is dat Chargers, Eagles en Dolphins hoogstwaarschijnlijk gaan winnen, maar dat de spreads die ik gekozen heb waarschijnlijk niet worden gehaald door die winnaars.

Dirk (9-15)

Patriots (-6.5) @ Colts: Als Bil Belichik 1 ding kan, dan is het wel rookie QBs in de pan hakken, ongeacht de vorm van zijn eigen Patriots. Met Sam Ehlinger krijgen de Patriots een QB die zijn 2e start maakt, en die van vorige week tegen verder zeer zwakke Commanders was al niet geweldig. De Patriots defense gaat gehakt maken van de Colts en hopelijk is dat met meer dan 6.5 punten. Ook de under in deze wedstrijd lijkt aantrekkelijk.

Chargers (-3) @ Falcons: Voor het seizoen zou dit een lachwekkend eenvoudige bet geweest zijn, maar de Falcons verbazen vriend en vijand. Voor de Chargers is het stilaan alles of niets om zich nog voor de playoffs te gaan plaatsen; ook al staan ze nu nog op de 7e plaats met hun 4-3 record. Geef ons maar de Chargers met een field goal verschil.

Tennessee (+8) @Georgia: In college football is de kraker van het seizoen tot nu toe aangebroken, dus gaan we ook daar een euro op gooien. De Volunteers staan op 1 in de playoff rankings, maar zijn dus wel een underdog van maar liefst 8 punten. QB Hendon Hooker gooide al 21 TDs en slechts 1INT, zijn collega Stetson Bennett is niet zo een gunslinger, 9TDs en 3INTs. Het thuisvoordeel van de Bulldogs is groot, maar is zeker niet de luidruchtigste in college football. We geloven in een close game en als de Vols het binnen de 8 punten kunnen houden, is de winst voor ons.

De Best Bet van Alexander (4-3):

Die volgt nog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s