AFCB Week 11 Betting Tips

Als de Browns niet met meer dan 20 punten verlies de mist waren ingegaan tegen de Dolphins had Frans 3-0 kunnen zijn, nu werd het 2-1. De week was eigenlijk nog beter toen hij de kick off returner en de eerste runner in Munchen zag uitglijden. Dat was HET moment om de under van 45.5 punten te hameren. Die zat echter niet in de betting tips. Ook deze week blijft Frans teaser parlays combineren, het leverde hem de laatste weken al een aardige cent op.

Voor Dirk was het weer een terugkeer naar de 1-2 status van het begin van het seizoen. Je kan gewoon op slechte teams blijkbaar niet rekenen dat ze effectief gaan sucken. De Panthers en godbetert de Colts wonnen hun wedstrijden en kostten hem zo een euro. De teaser op de Commanders en de Broncos werkte gelukkig wel.

Frans (14-15)

Teasers in een parlay :

  1. Chicago @ Atlanta (+8.5) met Lions (+8.5) @ Giants met Jets (+8.5) @ Patriots : 2,59-1
  2. Titans (+8.5) @ Packers met Browns (+15.5) @ Bills met Cowboys @ Vikings (+8.5) ; 2,51-1
  3. Eagles @ Colts (+13.5) met Panthers (+17.5) @ Ravens met 49ers @ Cardinals (15.5) : 2,76-1

Het idee achter de teaser parlays is dat de favorieten hoogstwaarschijnlijk gaan winnen , maar de spread niet halen, werkte de vorige weken, dus waarom niet blijven proberen.

Dirk (12-18)

Browns @ Colts: under 41.5: Normaal gezien blijven we liever weg van de over unders, maar men verwacht een meter sneeuw in Buffalo, geen idee of je daar een deftige football wedstrijd op kan spelen. De NFL stelt zelden wedstrijden uit, dus we gokken dat dit doorgaat, maar hopen dus op een echte snowbowl. En daar worden zelden veel punten gescoord.

Bears(-3) @ Falcons: De Bears zijn al enkele weken goed bezig, maar hebben het geluk niet echt aan hun zijde. Fields speelt de pannen van het dak, en toch verliezen ze 2 keer op rij. Tijd voor een get right game, en dan komt het goed uit dat je tegen de Falcons speelt. Het Mariota experiment loopt stilaan op zijn einde, dus een goed moment om hen te treffen. Bears met een FG verschil dus.

Eagles (-3) @ Colts en Lions (+10) @ Giants: De teaser parlay werkte vorige week, dat doen we dus nu nog eens. We zien dat Frans de wedstrijd van de Eagles en de Colts de andere richting op teaset, wij gaan voor een kleine overwinning van de Eagles tegen een Colts team dat volgens ons geen 2 weken op rij een wit konijn uit de hoed kan toveren, en al zeker niet tegen de Eagles. De andere kant van deze teaser pakken we de Lions die het ook steeds close houden in hun wedstrijden. De Giants winnen ook steeds close, perfect voor een teaser dus.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s