AFCB Week 12 Betting Tips

Frans had 7 van de 9 teasers correct, spijtig genoeg zaten die twee verkeerde in afzonderlijke teasers, 1-2 dus deze week. Echt sneu dat de Vikings zo’n pak slaag kregen. De Cardinals slaagden er zelfs niet in om het onder 15 punten verschil te houden,…

Voor Dirk was het weer bijltjesdag, de sneeuw in Buffalo zorgde ervoor dat de wedstrijd verplaatst werd naar Detroit en daar spelen ze natuurlijk in een dome. Las Vegas had clementie en haalde alle bets van die wedstrijd van het bord. De andere 2 bets gingen wel beide verloren. De Bears konden ook tegen de Falcons niet winnen en in de teaser parlay die hij had staan konden de Eagles niet met voldoende verschil winnen. 0-2 dus helaas!

Frans (15-17)

Teasers in een parlay : te beginnen met een Thanksgiving special!

  1. Bills @ Lions (+17) met Giants @ Cowboys (+17) met Patriots @ Vikings (+6) : 2,41-1
  2. Texans (+21.5) @ Dolphins met Saints (+17.5) @ 49ers met Falcons (+10.5) @ Commies ; 2,46-1

Straight up : Raiders winnen van Seattle (2.55-1)

Het idee achter de teaser parlays is dat de favorieten hoogstwaarschijnlijk gaan winnen , maar de spread niet halen, werkte de vorige weken, dus waarom niet blijven proberen.

Dirk (12-20)

Colts (-2.5) vs Steelers: De Colts lijken nieuw leven gevonden te hebben in hun coach die ze van de straat geplukt hebben. Misschien is Matt Ryan ook gewoon wel beter dan Sam Ehlinger. In ieder geval, ze lijken ons beter dan de Steelers die er met Kenny Pickett ook niet veel van bakken en stilaan in tank modus mogen gaan. Geef ons maar de Colts als FG favoriet?

Bucs (-3) @ Browns: De laatste wedstrijd van Jacoby Brissett bij de Browns voor Deshaun Watson zijn return maakt. Helaas is het tegen de Bucs die hun ritme stilaan lijken te vinden en in de 2e helft van het seizoen wel eens willen flexen. De Bucs gaan dit met meer dan een FG verschil winnen, maar dan is het wel te hopen dat die Browns pass rush zich wat koest houdt.

Lions (+14.5) vs Bills en Cowboys (-2.5) vs Giants: Ook Dirk speelt een Thanksgiving teaser parlay, maar dan zonder de Patriots en de Vikings. We rekenen erop dat de Lions het verlies iet of wat binnen de perken kunnen houden en dat de Cowboys vrij vlot van de Giants gaan winnen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s