Rivalry games op vrijdagavond!

on

Deze week zijn we genoodzaakt om het anders aan te pakken. Sommige wedstrijden starten namelijk al donderdagnacht (Mississippi State @ Ole Miss) en vele leuke rivalries worden de vrijdagavond gespeeld. Vandaag bespreken we dus geen wedstrijd op een uitgebreide manier, maar we geven jullie wel een kort overzichtje van welke wedstrijden de moeite kunnen zijn om op te zetten.

Let op deze wedstijden vinden plaats op VRIJDAGavond (25/11)

Tulane Green Wave @ Cincinnati Bearcats (18:00 – ABC)

Na het verlies van UCF staan Cincinnatti en Tulane weer op 1 en 2 in de AAC. Voor één van deze twee ploegen wordt deze wedstrijd dus fataal voor de AAC championship game.

Baylor Bears @ Texas Longhorns (18:00 – ESPN)

Voor beide teams is het toch een ietwat teleurstellend seizoen. De Longhorns begonnen veelbelovend maar zakten nadien terug met enkele dure losses. De Longhorns kunnen wel nog de championship game halen indien Kansas State verliest en zij winnen. De Bears waren de Big 12 kampioen maar zullen deze titel alvast niet kunnen verlengen.

NC State Wolfpack @ North Carolina Tar Heels (21:30 – ABC)

Deze rivalen verloren afgelopen weekend beide hun wedstrijd. Vooral zuur voor North Carolina want zij waren goed op weg naar een New Year Six Bowl. Drake Maye krijgt de kans om zijn slechte wedstrijd door te spoelen. NC State is toe aan hun vierde verlies en zonder Devin Leary wordt het weer moeilijk.

Nebraska Cornhuskers @ Iowa Hawkeyes (22:00 – Big Ten Network)

De Cornhuskers gaan wederom niet naar een bowl game. Ze verloren nipt van Wisconsin maar kunnen wel de rivaal uit Iowa een plekje in de championship game afnemen. Daar spelen de Hawkeyes voor, de divisietitel in de Big Ten West en een wedstrijd tegen Ohio State of Michigan.

UCLA Bruins @ California Golden Bears (22:30 – FOX)

Niets meer van betekenis op het spel. De Bruins hebben een bowl game beet maar de top 12 is te ver en de Golden Bears zullen geen bowl game spelen. Enkel de eer telt hier!

Florida Gators @ Florida State Seminoles (01:30 – ABC)

Ook hier staat niets meer op het spel voor beide teams. Deze rivaliteit is echter wel de moeite om te volgen en behoort tot de top 20 beste rivaliteiten.

Dit zijn ze voor vandaag, morgen keren we terug met deel 2

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s