AFCB Week 14 Betting Tips

Na enkele weken in de W staat Frans terug met de voetjes op de grond met een 1-2. De teaser parlays die hem terug respectabel maakten kregen een deuk door de meltdown van de Colts, de Titans en de Dolphins (tegen een back-up QB). Misschien is december een maand waar sommige teams het hebben opgegeven en spreads van 17 punten zelfs gehaald worden. Deze week es terug naar gewone spread picks.

2-1 voor de week, maak dat mee. Gelukkig kan je nog rekenen op wat zekerheden: Deshaun Watson en de Browns op bezoek bij zijn Texans leverde een afzicht van een wedstrijd op waarin het de defenses waren die toch nog bijna over de 46 punten gingen. Ook de Vikings konden hun -3 tegen de Jets waarmaken. De teaser parlay ging de mist in omdat de Titans niet binnen de 7.5 punten konden blijven van de Eagles. En dat voor een contender, for shame!

Frans (19-19)

Spread :

Vikings (+2.5) @ Lions (1.92-1) : Ik dacht even dat dit een misprint was. Ja de Lions spelen thuis en ja hun offense scoort veel en de defense is beter dan eerder dit jaar, maar dat de Vikings zelfs mogen verliezen met 2 punten? I’ll take it!

Buccaneers @ 49ers (-2.5) (1.73-1) : De Buccaneers hadden op het einde van hun wedstrijd tegen de Saints 0.7% kans op winst. De 49ers zijn de Saints niet en moeten dit kunnen winnen met een FG verschil.

Sorry, sorry, sorry – Ja ik ben een lifelong Dolphins fan, maar ik vrees dat mini Marino Justin Herbert niet alleen de spread kan halen, de Chargers kunnen deze wedstrijd zelfs winnen. Dolphins @ Chargers (+3.5) (1.87-1)

Ik kan het toch niet laten , hier nog een teaser parlay :

Bucs @ 49ers (+3.5) met Texans (+23.5) @ Cowboys met Jaguars @ Titans (+2.5) : 2,67-1

Dirk (15-22)

Texans(+21.5) @ Cowboys met Vikings (+8.5) vs Lions: De parlay van de week zijn 2 underdogs. De Texans zijn slecht maar gaan weer met Davis Mills starten. Hopelijk gaan de Cowboys op tijd van het gaspedaal om deze onder de 3 TDs te houden. Dat combineren we met de Vikings die een underdog zijn bij de Lions. We nemen het zekere voor het onzekere en teasen dat naar +8.5. Als dat niet lukt voor de Vikings gaan de playoffs ook niet lukken.

Bucs @ 49’ers:under 37 Een heel laag totaal, maar we willen er toch nog onder duiken. De Bucs zijn niet het toonbeel van een high powered offense en de 49ers hebben een dijk van een defense. De defense van de Bucs staat er ook, en aan de andere kant staat Mr Irrelevant Brock Purdy. Dit heeft alles van een 14-10.

Bengals (-6) vs Browns: Joe Burrow heeft nog nooit van de Browns gewonnen, maar daar gaat verandering in komen. Deshaun Watson moet voor de 2e week op rij on the road en zal ook in Cinci stevig verbaal weerwerk krijgen. We hebben geen medelijden en gaan volop voor een overrompeling door de Bengals.

Alexander:

Chiefs (-5,5) @ Broncos & Dolphins (ML) parlay (2.48): Een 3,5 point teaser parlay. De Chiefs zijn geen fan van het coveren van spreads, maar 5,5 punten moet toch te halen zijn tegen een Broncos team dat schijnbaar het geloof in zijn QB kwijt is. De Dolphins spelen een must win game (voor beide teams) in Los Angeles, maar de Chargers zijn ondertussen zowat 70% van hun starting defense kwijt, en zal volgens mij overmatched zijn tegen een goed draaiende Dolphins offense.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s