FANTASY UPDATE – Week 14

Iedere week kan je hier de fantasy update vinden van alle leagues. We proberen er ook telkens wat frappante uitslagen uit te lichten. Het is de laatste week voor de fantasy playoffs beginnen want in week 16 en 17 gaat het om de knikkers. Bij de Editors league straten de playoffs deze week al.

NFL Pick’em op CBS – Toch even een dipje voor onze leider Alexander. Janus, Murat en Seba komen iets dichterbij.

SURVIVOR – Na 4 weken hadden we een winnaar! Proficiat Jean, we wachten nog op een bericht met je gegevens.

FANTASY LEAGUES

Er is nog 1 team in onze 12 leagues die ongeslagen is (Cosmic Pietaas – Hard Knocks) – Er is nog 1 team die 0-14 is. Krijgen we dan echt een undefeated en een winless team?

De fantasy leagues zijn nog nooit zo spannend geweest. Van de 12 leagues is er eentje waar nog 6 teams voor 4 playoff plaatsen strijden. dan zijn er 4 leagues waar ze nog met 7 een kans maken. Maar nu komt het – 2 leagues hebben 8 kanshebbers en als klap op de vuurpijl kunnen in de End Zone league 9 van de 10 teams nog in aanmerking komen voor de playoffs.

Die End Zone league dus zeker in de gaten houden. Junglecats kreeg alleszins een eerste tegenslag te verwerken in die league. Ze verloren met 1.06 punten van de Fungal Rats. Hier is de link https://fantasy.nfl.com/league/5382716

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s