AFCB Week 15 Betting Tips

Als hij zich niet had laten verleiden om de teaser parlay te doen zat Frans op winst, spijtig genoeg werd het 2-2. Teaser parlay leek binnen, maar de Titans verkozen om een ei te leggen in week 14. DE verrassing was dat de Vikings de +2.5 spread niet konden halen tegen Detroit.

Dirk gaat door op zijn elan en pakt hetzelfde record dat hij bijna alle weken behaald heeft: 1-2. Echt lucratief kunnen we het seizoen dus nog niet noemen. Gelukkig speelt hij maar met kleingeld en niet met zijn energiepremie.

Frans (21-21)

Spread :

49ers (-3.5) @ Seahawks (1.97-1) : 49ers zijn zelfs met Mr Irrelevant QB Purdy niet te stoppen – Seattle betaalt het gelag.

Colts @ Vikings(-4) (1.89-1) : Double down op de Vikings. Get back game tegen de Colts thuis moet kunnen.

Teaser parlay :

Bengals (+3.5) @ Bucs met Lions (+4.5) @ Jets met Giants @ Commanders (+3.5) : 2,63-1

Dirk (16-23)

Vikings (-4) vs Colts: De Vikings zijn nog niet bekomen van het pak rammel van de Lions en hebben voor eigen volk iets goed te maken. Slachtoffer van dienst zijn de Colts, die in feite voor niets meer aan het spelen zijn. Enige wat ik vrees is dat het zaterdag om 1 uur lokale tijd is, en er geen andere wedstrijd bezig is op dat moment en dat prime time Kirk Cousins wel eens zou kunnen opdagen.

Lions (+1) @ Jets De Lions zijn op dit moment heter dan de oppervlakte van de zon. Het maakt me niet uit welke spread ze krijgen, ik neem ze. Als ze dan ook nog eens met een punt mogen verliezen, pakken we dat punt. In het echt gaan we gewoon de moneyline spelen, ze gaan gewoon winnen van de Jets.

Ravens (+3) @ Browns: Deshaun Watson is nog roestiger dan de gemiddelde Vlaamse betonmolen die achteraan in de tuin niets staat te doen. Tegelijk hebben de Ravens nog alles om voor te spelen, en is Tyler Huntley 1 van de betere backups van de NFL. Vegas denkt dat de Browns dit gaan winnen, maar ook hier zouden we bijna de moneyline willen spelen en de Ravens gewoon de win geven. Maar geef ons voor alle zekerheid maar de 3 punten.

Alexander:

Dit volgt nog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s