FANTASY UPDATE – Week 15

Iedere week kan je hier de fantasy update vinden van alle leagues. We proberen er ook telkens wat frappante uitslagen uit te lichten. Check het artikel en hoe close de leagues tot op het einde waren EN opnieuw enkele super tight games. NIET VERGETEN : de playoffs zijn er niet enkel voor de eerste 4 teams, ook voor posities 5-8 zijn er consolation playoffs.

NFL Pick’em op CBS – Jullie hadden vorige week de kans om Alexander bij te benen, maar dat gebeurde niet. Hij herpakte zich en staat nu 4 punten voor Janus.

SURVIVOR – Na 4 weken hadden we een winnaar! Proficiat Jean, we wachten nog op een bericht met je gegevens.

FANTASY LEAGUES

Cosmic Pietaas in de Hard Knocks League was op weg naar eeuwige roem en wou de ’72 Dolphins van de troon stoten, maar je gelooft het of niet, maar hij struikelt net voor de meet en eindigt 14-1 – Er was ook een team die geen enkele wedstrijd won – shame!

Closer dan dit ga je niet vinden. In de All Pro League versloeg Jurno FC Resilient Rhinos met 0.56 en zo eindigen beide teams met 8-7 , maar kan Jurno een playoff plaats veilig stellen en ligt Resilient Rhinos er uit.

In de Touchdown league wint Marino 4 ever met 0.70 punten van BiggAssD en dat ondanks 1.9 punten voor Miles Sanders bij Marino 4 ever. Nu ik terugkijk op de tight games dit seizoen moet ik toegeven dat ik (Frans) een konijnepoot had, want mijn teams stonden regelmatig aan de winning side van de tight games.

Bij de Editors zitten ze al in de playoffs en Team Djepns kon fantasy guru The Lambic Leap verslaan met 0.30 punten. Djepns deed dat me 0 punten van TE Freiermuth!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s