AFCB Week 16 Betting Tips

Net nu Frans het licht aan het einde van de tunnel zag en hoopte op een winning betting tips kreeg hij het deksel op de neus met een 1-2. Toen de Vikings 33 punten achter stonden tegen de Colts, dacht hij dat hij die Vikings -4 op zijn buik mocht schrijven. Toch was er nog hoop op het einde van de wedstrijd toen het OT werd, maar de FG betekende maar 3 punten. Erger was de teaser parlay waar Bengals en Lions hun job deden, maar waar de Commanders zelfs de +3.5 tegen de Giants niet konden halen. Vikings kosten twee weken na elkaar geld, dus die raakt Frans niet meer aan.

Dirk kan in feite elke week al op voorhand een 1-2 opschrijven. Het is veelzeggend dat hij zijn enige W van het weekend opraapt in een wedstrijd van de Lions tegen de Jets. De Vikings kwamen net een puntje tekort en de Ravens zijn nu precies al een paar weken op het foute pad, en zullen nog een week met Tyler Huntley moeten doen. Dan maar eens geld op Deshaun Watson zetten?

Frans (22-23)

Jaguars (1.89-1) @ Jets : Straight up, Jags winnen en met een TNF win in de pocket begint mijn kerstweekend al goed.

Raiders (+3) @ Steelers (1.87-1) : Ik heb een paar goeie dingen gezien van de Steelers, maar dit is een playoff wedstrijd voor beide teams en met Pickett (rookie QB) die terug is denk ik dat de Raiders kunnen winnen of toch nipt verliezen.

Teaser parlay :

Cardinals (+13.5) @ Buccaneers met Seahawks (+16.5) @ Chiefs met Eagles (+13.5) @ Cowboys (+13.5) : 2,49-1

De Cardinals zijn shit, maar de Brady bunch zag er de laatste weken niet top uit en winnen zal al moeilijk zijn, laat staan met 13 punten. De Chiefs hadden het lastig tegen de Texans en zullen zich herpakken, maar omdat de Seahawks voor hun playoff leven vechten, denk ik dat het geen walkover zal zijn. Eagles met of zonder Hurts gaan de Cowboys een wedstrijd geven, er gaan zelfs stemmen op dat de Eagles zelfs met Minshew kunnen winnen.

Dirk (17-25)

Jaguars (+3) @ Jets: De Jaguars en Trevor Lawrence zijn on a roll. Tlaw heeft de laatste 6 wedstrijden 14 TDs gegooid en maar 1 INT. De Jets aan de andere kant slepen zich de laatste tijd naar het einde van het seizoen. Allebei maken ze nog kans op een plaats in de playoffs, maar de Jags zitten wel meer met het positieve momentum. Zach Wilson is stilaan de enige die Zach Wilson nog vertrouwt, maar hij mag wel weer starten.

Raiders @ Steelers: under 40.5: Soms is het nuttig om de weersomstandigheden al eens in de gaten te houden. Dit weekend gaat er een stevige sneeuwstorm over grote delen van de VS waaien, dus de outdoor wedstrijden gaan daar last van hebben. Als je dan ook nog eens een outdoor wedstrijd vindt waar er geen top offenses op het veld staan, smashen wij de under. Zoals hier in Pittsburgh. Laat het maar stevig waaien en sneeuwen daar! Ondertussen kan het zijn dat dit totaal al gezakt, dus in dit soort gevallen kan het nuttig zijn om dat vroeg op de week te zetten. Een algemene tip dus.

Seahawks (+10) @ Chiefs: De Seahawks zitten stilaan in do or die modus. Willen ze de playoffs nog bereiken gaan ze hun beste beentje moeten voorzetten en eigenlijk zelfs winnen in Kansas City. De Chiefs hadden vorige week OT nodig om de Texans af te houden, en zitten eigenlijk al wat te wachten op de playoffs. Als de Hawks dit binnen de 10 punten kunnen houden, is dit geld binnen. Het zou wel kunnen dat de blessures van oa. Tyler Lockett hen parten gaan spelen.

Alexander:

Dit volgt nog!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s