AFCB Podcast 121: De week van de afdanking van Hackett

De Broncos gingen door de gehaktmolen van een herrezen Baker Mayfield, wat de kop van HC Nathaniel Hackett kostte. De kroniek van een aangekondigd ontslag, terwijl verderop in de divisie de LA Chargers naar de play-offs mogen.

Tua ging stevig de mist in tegen de Green Bay Packers, die op één of andere manier nog steeds naar de play-offs kunnen. Over play-offs gesproken: de Dallas Cowboys dienden de rivalen uit Philadelphia pas hun tweede nederlaag toe. We bespreken het allemaal in de 121ste aflevering van de AFCB Podcast.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s