AFCB Week 17 Betting Tips

Frans had voor het eerst een void bet, de Raiders verloren met 3 punten , dus dat staat nu als een tie in het record. Maar de Jags win en de teaser parlays waren goed. Het is al een paar weken dat Frans ook nog tijdens het weekend een extra bet doet en die waren meestal succesvol, maar voor dit forum telt enkel wat op papier staat. Omdat er een kans is dat er volgende week enkele teams hun starters benchen enkele extra bets van Frans deze week.

Dirk kende nog eens een positieve week, mede dankzij het weer. De under in Pittsburgh kwam ruim onder het totaal binnen en zoals verwacht of gehoopt haalde Trevor Lawrence het van de Jets. Alleen de Seahawks konden niet binnen de 10 punten van de Chiefs blijven. Is de Geno Smith magie echt over? Voor een positief seizoen te draaien gaan we nu 2x 3-0 moeten gaan. We gaan ons best doen, en richten ons op de teams die nog wat hebben om voor te spelen.

Frans (24-23-1)

Dolphins(+3.5) @ Patriots : 1.79-1 De Dolphins moeten winnen om niet te moeten wachten tot week 17 om de playoff plaats veilig te stellen. Kan het een tight game worden? Waarschijnlijk wel – maar dan is die +3.5 een haalbare kaart

Straight Up Parlay

Bills @ Bengals (2.00-1) met Steelers (2.26-1) @ Ravens met Jets @ Seahawks (2.08-1) : 9.4-1

Drie underdogs waarvan er twee thuis spelen combineren. De Steelers pick maakt me wat zenuwachtig, maar – wat wil je? No risk no fun!

Teaser parlays :

Browns @ Commanders (+7.5) met Colts @ Giants (+3.5) met Bears @ Lions (+3.5) : 1.95-1

De Commanders , Giants en Lions (die allemaal thuis spelen) moeten winnen om hun playoff ticket te vrijwaren. Ze mogen in deze teaser parlay alle drie verliezen met een FG en toch is de bet binnen.

Cowboys @ Titans (+20.5) met Broncos @ Chiefs (+20.5) met 49ers @ Raiders (+20.5) : 2.23-1

Winnen met 20 punten verschil in de NFL is niet makkelijk. Chiefs, Cowboys en 49ers zitten in de playoffs, vechten voor de playoff seeding, maar als de game out of hand is gaan de starters er uit of nemen ze de voet van het gaspedaal. Twee van de drie matchups zijn thuisploegen en dan wil je je toch niet laten vernederen.

Jaguars @ Texans (+7.5) met Vikings (+7.5) @ Packers : 2.29-1

Volgens mij kunnen de Texans en de Vikings winnen deze week, dus neem ik een flyer op verliezen met 7.5

Dirk (19-26)

Packers (-3) vs Vikings: De Vikings zijn 11-0 in 1 score games, maar hier houdt het op. De Packers moeten nog 2x winnen om een kans te maken op de playoffs. De Vikings moeten nog wel spelen om een kans te maken op de 1st round bye, maar let’s be real, dat gaat niet gebeuren. Green Bay speelt nog 2x thuis en zal fired up zijn. Voor 1x breken we dus onze regel van niet op het eigen team te betten. Go Pack go!

Giants (-6) vs Colts: De Colts liggen uit de playoff race na een beschamende vertoning van Nick Foles en als ze een goede draft pîck willen, kunnen ze dat best nog 2x doen. De Giants moeten nog zeker 1x winnen om zich te plaatsen voor de playoffs en hebben hier een uitgelezen kans. Wat vorige week niet lukte ondanks een collectief goede prestatie, moet tegen deze Colts een eitje zijn.

Buccaneers (-3) vs Panthers: De Buc staan met hun slechte spel en 7-8 nog steeds op de playoff plaats, maar voelen wel de Panthers in hun nek hijgen. Het kan bijna niet anders of de NFC South wordt hier beslist. Als Brady echt geen zin meer heeft, zal deze wedstrijd tegen Sam Darnold en de Panthers verloren gaan en zien we hem wss nog maar 1x in een Bucs uniform, ofwel draait hij de knop nu echt eens om en gooit hij enkele bommen naar Evans. Geef dus toch maar de Bucs, al voelt het aan als een enorme trap.

Cowboys (-12) @ Titans: Vreemde situatie in de AFC South. Volgende week spelen de Titans en de Jaguars tegen elkaar om een playoff plaats, los van wat het resultaat van de wedstrijden van deze week is. Je kan het dus eigenlijk een bye of een soort pre playoff game noemen, want er staat niets op het spel. De Cowboys kunnen de NFC East en 1st overall nog winnen, de Titans laten bvb al zeker Henry rusten. Geef ons dus maar de Cowboys, zelfs aan -12.

Alexander:

Dit volgt nog!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s