AFCB Week 18 Betting Tips

Frans moet officieel nog wachten op de week 17 uitslag omdat er een parlay was met een Bengals win. Omdat de NFL voorlopig nog geen uitsluitsel heeft gegeven over de Bills- Bengals wedstrijd is die nog open wat de betting tip betreft. Wat wel speciaal is, is dat Unibet de two game parlay heeft uibetaald en de 3e ongeldig is. In de andere bets was Frans 2-2. Dolphins verloren, maar de +3.5 hitte en zoals voorspeld konden de Titans, Broncos en Raiders het tot 20 punten of minder beperken. (het moest Broncos +20.5 zijn natuurlijk). Een andere parlay liep Frans mis omdat de Commanders met de playoffs on the line Carson Wentz royally the bed lieten shitten. De Vikings meltdown was epic.

Voor één keer was Dirk on fire met zijn bets en voor het eerst was er een foutloos parcours. 4-0 baby! Gokken op de eigen Packers doen we liever niet, maar dat ging gemakkelijker dan gedacht. Tegen de Colts betten is dit seizoen ook steeds een goed idee, dat is echt een franchise die van geen hout pijlen weet te maken. In week 18 gaan we er wel van wegblijven omdat ze tegen de Jaguars spelen die de 1st overall pick op het spel hebben staan. Maar het zou me niet verbazen als de Colts dit ook zouden verknoeien. Verder kwamen de Bucs en ook de Cowboys er nog door, cashen maar! Dirk komt nu binnen de 3 games van 50/50 te draaien, eens kijken of dat nog lukt.

Frans (25-24-1)

Week 18 is een moeilijke week om te betten. Wie speelt? Hoe lang spelen de starters? Onzekerheid over de uitgestelde match en seeding implicaties,…

Maar hier toch enkele bets die we naar voor willen schuiven:

Straight Up Parlay

Patriots @ Bills met Ravens @ Bengals en Titans @ Jaguars : Bills, Bengals en Jaguars winnen : 2.37-1

Drie teams die beter zijn en de win nodig hebben, dit betekent dat de starters gaan spelen en dan moet deze parlay kunnen.

Titans@ Jaguars met Patriots @ Bills met Lions @ Packers : Titans, Patriots en Lions winnen :32-1

Dit is puur een hedge bet, als je de vorige bet ziet – je weet maar nooit dat die drie ploegen winnen (het kan) , dan is de payout massive

Teaser parlays :

Cardinals (+20.5) @ 49ers met Giants (+20.5) @ Eagles : 1.99-1

Giants hebben niets meer om voor te spelen en de Cardinals spelers zitten al met hun gedachten in Cabo, maar als de buit binnen is voor de Eagles en 49ers , dan gaan zij hun spelers ook niet in gevaar brengen.

Rams (+13.5) @ Seahawks met Cowboys @ Commanders (+13.5) : 1.92-1

Rams en Commanders hebben in principe weinig kans om te winnen, maar als je speelt voor Mc Vay en voor Rivera, dan geef je je niet zomaar gewonnen.

Dirk (23-26)

Giants (-3) vs Vikings:

Giants (+21) @ Eagles en Lions (+10.5) @ Packers Een parlay vol met playoff implicaties. De Giants hebben niets meer om voor te spelen, maar de Eagles strompelen richting de finish. Ze zullen het wel halen tegen de backups van de Giants, maar of dat met 21 punten verschil gaat zijn, zou me verbazen. Ook bij de Lions en de Packers kan dit wel eens closer worden dan we denken. 10.5 punten verschil moet kunnen.

Raiders (+14.5 ) vs Chiefs en Browns (+7) @ Steelers: We gooien er nog een parlay bovenop. De Raiders en Stidham gaan zich nog 1x willen bewijzen in eigen huis. De Chiefs moeten winnen om de 1st overall binnen te halen, maar dit zal niet zonder slag of stoot gaan, want ook Stidham speelt voor een plekje in 2023. In dit deel van de parlay mogen de Raiders met 14.5 punten verliezen. In het andere deel zetten we onze centen liever op Deshaun Watson dan op Kenny Pickett met het mes op de keel. Als de Steelers winnen, zal het close zijn, daarom dus +7 op de Browns.

Rams (+7) @ Seahawks: Baker gaat er nog een laatste keer voor gaan, want hij moet zich nog steeds wat bewijzen. Bij de Seahawks is het nu al weken met de hakken over de sloot of meestal er los in en een nat pak. Tegen de Jets winnen lukte nog net, tegen de Rams en ook hier met het mes op de keel zou het wel eens knap lastig kunnen worden. De line is +6, maar we teasen dit een beetje op naar 7 om er een TD van te maken.

Jaguars (-6.5) vs Titans: Trevor Lawrence heeft een afspraak met de geschiedenis. Hij kan zijn nr 1 status van vorig jaar bevestigen door de Titans naar de playoffs te leiden. De Titans zijn al weken op de dool en rekenen op 2 zaken: Derrick Henry die opstaat uit de doden om de Jags aan gort te lopen of Mike Vrabel die een schema opstelt waar Pederson niet tegenop kan. Ik neem dus graag de Jags als mijn laatste bet van het reguliere seizoen.

Alexander:

Dit volgt nog!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s