FANTASY UPDATE – Week 18

Iedere week kan je hier de fantasy update vinden van alle leagues. Voor het eerst in de geschiedenis van onze fantasy leagues liepen de finales in het honderd. Wegens de afgelaste wedstrijd tussen Bills en Bengals werden de scores van die 2 teams door nfl.com op 0 gezet. en hadden we 10 van de 12 leagues waar we niet zomaar een winnaar konden aanduiden.

De twee leagues waar we de winnaars konden aanduiden omdat ofwel beide teams of de verliezer geen Bills/Bengals spelers hadden zijn :

Hard knocks League : Lokeren Leopards
Rec League : Purple Helmets

Bij alle andere Leagues had de verliezer minstens 1 Bills/Bengals speler. Dit betekent dat we voor de volgende leagues co-winnaars hebben : End zone – HOF – Last chance – Pro Bowl – Editors – Redzone – Rookie – Touchdown – All Pro en de Veteran League

Alle (co) winnaars krijgen een American Sports maandabonnement – stuur ons een pb met je team naam, jouw naam en e-mail adres en we sturen je prijs op.

VERGEET NIET DAT WE OOK EEN PLAYOFF CHALLENGE HEBBEN – hier is de link :

https://playoffchallenge.fantasy.nfl.com/group/321640

NFL Pick’em op CBS – Zelfs al zouden we rekening houden met de afgelaste Bills/Bengals wedstrijd, dan nog was het no contest : Alexander is de king of the picks voor het reguliere seizoen en het is zelfs niet close (184 tegenover 174) met de nummers 2 Loebas en Murat Ocak.

SURVIVOR – Na 4 weken hadden we een winnaar! Proficiat Jean, we wachten nog op een bericht met je gegevens.

FANTASY LEAGUES

Hier de finale score en dus alle winnaars en co-winnaars

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s