AFCB Wild Card Weekend Betting Tips

Frans wist sowieso dat hij 1 bet niet kon winnen (de hedge bet) en eindigde toch nog 2-2. Het leek even 3-1 kunnen worden, maar QB David Blough vond het nodig om dat te saboteren. De parlay bet die nog in de balance lag van vorige week is door Unibet als gewonnen gegeven met 2 gecombineerde wedstrijden ipv 3.

Dirk probeert nog steeds om weer richting de 50% te geraken, maar die queeste stokt deze week. 4 bets werden netjes verdeeld in 2-2. Vooral de reeds uitgeschakelde underdogs brachten punten op. Het teasen van die underdogs was zeker bij de Giants correct. Bij de Raiders daarentegen kon niets helpen, wat een clusterfuck was dat. In de playoffs gaan we af en toe ook eens een speciale bet plaatsen ipv de spread te spelen, zo kijken we ook naar player props, zo lang deze maar meer dan1.8 opbrengen, gaan we ze in deze tips opnemen.

Frans (28-26-1)

In Wild Card weekend valt meestal niet zo veel te rapen, maar we proberen er toch iets van te maken:

Straight Up Parlay

Seahawks @ 49ers met Dolphins @ Bills met Ravens @ Bengals – een no brainer hier, 49ers, Bills en Bengals, alle drie torenhoog favoriet : 1.95-1

Chargers @ Jaguars met Giants @ Vikings met Cowboys @ Bucs – Chargers, Vikings en Cowboys moeten doen wat hun licht favoriete bet status zegt : winnen! En dan neem ik de 5.15-1 odds graag.

Teaser Parlay

Seahawks (+17.5) @ 49ers met Dolphins (+17.5) @ Bills met Ravens (+17,5) @ Bengals : 2.14-1

Seahawks @ 49ers (-16.5) met Dolphins @ Bills (-16.5) met Ravens @ Bengals (-16.5): 21.32-1

Vorig jaar eindigden vier van de zes wild card wedstrijden met puntenverschillen van 16, 21,23 en 30 punten. De drie gekozen wedstrijden zijn uitstekende kandidaten om blowouts te zijn. Maar ik heb voor een hedge bet gekozen. Als de drie underdogs verliezen, maar met minder dan 17.5 punten heb ik 2.14-1, mochten de favorieten zwaar uithalen, dan klinkt 21.32-1 lekker.

Dirk (23-26)

Bengals -2.5 vs Ravens met Jaguars +8.5 vs Chargers Een leuke teaser parlay om mee te beginnen. De Bengals gaan spelen tegen de Ravens die waarschijnlijk zonder Lamar Jackson zullen aantreden. Toch teasen we die -9.5 dat ze favoriet zijn, graag naar beneden richting -2.5, als ze winnen met een FG verschil, is dat deel van de parlay binnen. De Jags zijn ondertussen een 1.5 punt underdog, en als thuisploeg en divisie winnaar is dat mss wat overdreven. Om zeker te zijn, teasen we dat naar +8.5, ze mogen dus al vrij dik verliezen van de Chargers, en dan nog halen we die bet binnen.

Bills (-13) vs Dolphins: Het ziet er naar uit dat Skylar Thomson gaan starten bij de Dolphins, die vorige week geen TD bij elkaar kreeg gesmeten. We gaan er geen doekjes om winden, nu de Damar Hamlin storm is gaan liggen, gaan de Bills zich uitleven en helaas staan de Dolphins in hun weg. Grote spread, maar we nemen hem met plezier.

Vikings vs Giants: Een eerste maal een specialleke in deze playoffs. We combineren 2 bets omdat we een close game verwachten. We zetten een Vikings met winst tussen de 1 en 6 punten aan 4.5x de inzet en Giants met winst aan 3.8x de inzet. Bij inzet van 2 units geeft dit dus ofwel een winst van 1.9 bij nipte winst van de Giants en 2.25 bij nipte winst van de Vikings. Klinkt ingewikkeld mss, maar de meeste bookies bieden deze bets ook wel aan.

Alexander:

Dit volgt nog!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s