AFCB Divisional Weekend Betting Tips

Wat een rampweekend voor Frans. Hij wist door zijn hedge bet met de teaser dat hij nooit beter dan 3-1 kon worden, maar het werd 1-3. Enkel the straight up parlay met de favorieten 49ers, Bills en Bengals was een win. De 49ers verklooiden de teaser parlay met een onnodige FG op het einde.

Dirk had een leuke parlay op kleine winst van de Bengals en de Jags die binnen de 8.5 punten zouden blijven en die heeft gehit. De Jags wonnen zelfs gewoon outright. Het specialleke van de Vikings en Giants liep mis op 1 punt na en de Bills konden geen kipkap maken van de Dolphins. Helaas dus weer een 1-2 week, die gelukkig wel nog werd goedgemaakt door een 3 way player prop bet. Soms loont het ook om in onze Discord groep te gaan kijken, want daar kan je dag van de wedstrijden nog wel zulke bets vinden.

Frans (29-29-1)

Straight Up Parlay

Chiefs, Eagles, Bills & 49ers win : 3.4-1

De thuisploegen moeten doen wat van verwacht wordt : winnen

Teaser Parlay

Giants (+14.5) @ Eagles met Bengals (+10.5) @ Bills : 1.92-1

Jaguars (+17.5) @ Chiefs met Cowboys (+13.5) @ 49ers : 1.60-1

Jaguars @ Chiefs (-2.5) met Cowboys @ 49ers (-2.5) met Giants @ Eagles (-2.5) : 2.77-1

In het verleden heb ik enkele teaser parlays gedaan met 3 teams die niet altijd lukten, dus nu wil ik er vanuit gaan dat er niemans zal compleet weggeblazen worden.

Als ik dan toch 3 van de 4 wedstrijden moet nemen en aangeven wie wint, dan neem ik chiefs, 49ers en Eagles – zelfs bij OT zal er 3 punten verschil zijn.

Dirk (25-29)

Saquon Barkley: over 98.5 rusing and receiving yards: De Giants lopen niet over van de receivers, en de laatste weken haalde hij regelmatig meer dan 40 receiving yards. Ook qua rushing zit het goed bij Saquon, hij haalde al 8 keer meer dan 80 yards. Als de Giants kans willen maken, moeten ze het over de grond doen en met short passes, want de secondary van de Eagles is te goed voor de WRs van de Giants. Saquon gaat dus vlotjes over de 100 yards in onze ogen, wat op Bwin 1.87 oplevert.

AJ Brown: over 71.5 receiving yards: In de 4 laatste wedstrijden van de Eagles haalde Brown 95, 97, 103 en 181 yards binnen. Mike Vrabel heeft er nog altijd dik spijt van, maar Brown is on fire. Hij is samen met Smith een dodelijk wapen, en met de nog steeds kwetsbare schouder van Hurts zien we hem minder runnen en meer gooien. Daar past deze over 78.5 yards dus wel mooi in het plaatje.

49ers -4 vs Cowboys: toch nog 1 gamespread genomen. De Cowboys veegden de voer aan met de Bucs, en dat haalde deze line wel fel naar beneden. We vragen ons luidop af of Dem Boyz dit wel 2 weken na elkaar kunnen doen. Dat de 49ers enkele weken na elkaar kunnen winnen, hebben ze ondertussen wel bewezen, want ze wonnen tegen de stugge Seahawks nu al voor de 11e keer op rij. Geef ons maar Big Cock Brock met 4 punten verschil.

Alexander:

Dit volgt nog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s