AFCB Championship Weekend Betting Tips

Frans blijft ter plaatse trappelen met 2-2. De Bills verloren in de straight up parlay en de Giants konden er geen wedstrijd van maken en het onder 15 punten verschil houden. Wij hebben een vermoeden dat we volgend seizoen niet alleen de records moeten meegeven , maar ook de bank roll, want alhoewel Frans een even record heeft, is er wel winst gemaakt. Als je weet dat professionele gokkers lange termijn 55% winnen, dan is er nog hoop voor ons.

Met open mond keek Dirk naar het verloop van de Eagles en de Giants wedstrijd, want daar had hij 2 player props op lopen die bijlange na niet gehit hebben. Lopen deden de Eagles wel, gooien niet zoveel. AJ Brown kwam nog niet aan 30 yards, laat staan 71. Ook Saquon kroop terug in zijn hol, net als de rest van de Giants. Met 82 yards from scrimmage kwam hij wel in de buurt van de gezochte 98, maar er zeker niet over. Gelukkig geen clean sweep doordat de 49ers zich wel aan hun favorietenrol konden houden.

Frans (31-31-1)

Straight Up Parlay

Bengals & Eagles win : 3.06-1

De favorieten moeten doen wat van verwacht wordt : winnen

Hedge Bet

Half Time / Full Time : Eagles / 49ers : 7.5-1

Als ik de straight up parlay win kan ik de HTFT niet winnen, maar als de Eagles voor staan aan de helft en de 49ers winnen – MONEY!

Over/Under parlay

Eagles/49ers – under 46.5 met Chiefs/Bengals – under 47.5 : 3.61-1

Ik ben principieel tegen betten op over/under, maar ieder seizoen laat ik me wel es verleiden. Putje winter, defense, run game – dan heb je wedstrijden die eindigen op 21-10, niet 27-20 – hoop ik althans,…

Pacheco +47.5 met Mixon +58.5 rushing yards: 4.2-1

Ground and pound, baby!

Dirk (26-31)

Eagles -2.5 vs 49s: Het hart zegt de 49ers als winnaar van deze wedstrijd, maar het hoofd zegt de Eagles. In de nieuwste Dirk’s Digs gooit Dirk nog wel complimenten naar Purdy, maar gaat hij de eerste rookie ooit zijn die een Super Bowl haalt? We hebben moeite om dat te geloven. Geef ons dus maar de Eagles met een FG verschil, gezien het in Philadelphia is, en de PO overwinningen van Purdy kwamen tot nu toe in het eigen Santa Clara.

Eagles vs 49ers: under 46: Twee teams met ijzersterke defenses, een goede ground game die de wedstrijd relatief kort zal houden en 2 onervaren QBs: normaal gezien kan dit geen high scoring affaire worden.

Chiefs vs Bengals: Marquez Valdes Scantling: langste reception over 17.5 yards. Eigenlijk komt dit er op neer of MVS een catch gaat hebben of niet. Vorige keer tegen de Bengals had hij 2 catches voor in totaal 71 yards, meestal zijn zijn catches ver downfield te vinden. De Chiefs zouden wel eens verplicht kunnen worden om diep te gooien als ze in het krijt staan tov de Bengals, dus laat die bal maar gaan, Patrick! 1 bal vangen over de 17.5 yards en deze bet is binnen!

Alexander:

Dit volgt nog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s