OVERZICHT. Waar kan je in Vlaanderen naar de Super Bowl kijken?

Ben je nog op zoek naar een leuke locatie buitenhuis om op 12 februari naar de Super Bowl te kijken? Dan brengt American Football Community Belgium hieronder een oplossing. Wij vroegen aan onze community waar ze naar de Super Bowl kijken en welke evenementen gepland staan voor de football-fan in Vlaanderen. Organiseer jij ook iets of ken je een locatie die ontbreekt in deze lijst? Laat het gerust weten en we vullen met plezier aan!

O’LEARY’S GENT
Dok Noord
9000 Gent
Entree: vanaf €19,90

Tickets bestellen kan via: https://jamezz.app/dl/5318NFP

Er zijn vier verschillende opties om de Super Bowl te bekijken. Bekijk deze hieronder. Tickets zijn per persoon. De deuren gaan open om 00u en sluiten om 5u. De AFCB-redactie zal met enkele leden aanwezig zijn op dit event.

Bekijk HIER het Facebook-event.

HARD ROCK CAFE BRUSSELS
Grote Markt 12A
1000 Brussel
Entree: vanaf €29,90

De Brussels Black Angels partneren opnieuw met Hard Rock Café op de Grote Markt in Brussel. Het event begint om 22u. Je wordt verwelkom door cheerleaders en BBA-spelers. Er zijn drie verschillende formules om de avond door te brengen.

Bestel HIER tickets voor Hard Rock Café Brussels.
Bekijk HIER het Facebook-event.

CAFE ‘T VEER
Nieuwescheldestraat 25
9052 Zwijnaarde
Entree: gratis

In dit Oost-Vlaamse café zijn er American style hapjes om op te smikkelen. Er zijn twee televisies, waarvan één de originele uitzending geeft via Game Pass.

KASTEEL NITRO’S
Sint-Jorisstraat 63
8870 Izegem
Entree: gratis

De Kasteel Nitro’s, binnenkort actief in de BNL, organiseren in hun kantine ook een Super Bowl Party. Vanaf 20u30 kan je er samen met spelers en coaches naar de wedstrijd kijken. Het eerste drankje is gratis. Er is ook een Super Bowl Formula: voor 10 euro krijg je twee hamburgres, frietjes en een drankje ter waarde van 2 euro. Deze formule wordt rond 22u geserveerd. Wie deze formule wil reserveren, kan dat HIER doen.

Bekijk HIER het Facebook-event.

PROJECT 13
Klein Mechelen 13
2880 Bornem

Bij Project 13 kan je terecht voor bowling, axe throwing, pool, snooker, dart, arcade games en private karaoke rooms. En dus komende zondag ook voor de Super Bowl! Om 21u30 gaan de deuren in de Mechelse keet open. Voor de thrill seekers: er is axe throwing en bull riding. Vanaf 23u30 zijn er ook burgers en frietjes te verkrijgen.

Bekijk HIER de website van Project13.

CAFE CIRQUE
Polenplein 4
8800 Roeselare
Entree: gratis

Dit café in het centrum van Roeselare brengt ook footballfans samen voor de Big Game. Er zijn gratis hotdogs voorzien. Het café gaat al open om 16u.

Bekijk HIER het Facebook-event.

FITTERS GYM
Dirk Martensstraat 14
8000 Brugge
Entree: gratis

Het nieuwbakken footballteam Bruges Broncos organiseert in hun gym een Super Bowl-feeestje. De deuren gaan open om 19u. De Broncos voorzien typische American burgers en andere speciale gerechten. Voor burgers is een reservatie nodig voor 11/02, via PB aan de Broncos.

Bekijk HIER het Facebook-event.

ANTWERP SPARTANS
Vogelzanglaan 6
2000 Antwerpen
Entree: gratis

Vanaf 19u is er eerst ledenvergadering van de Antwerp Spartans, maar vanaf 22u is iedereen welkom om het Super Bowl-feestje compleet te maken. Snacks zoals wings, nachos en burgers worden voorzien, maar worden graag HIER op voorhand besteld. De inschrijvingen voor de snacks worden afgesloten op 8/02.

Bekijk HIER het Facebook-event.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s