AFCB Super Bowl Weekend Betting Tips

Frans kreeg klappen net voor de eindstreep, er was geen ground and pound met Pacheco en Mixon en de Bengals verloren. Tijd om er voor een laatste keer keihard in te vliegen met 17 bets. SHOW ME THE MONEY!

Dirk heeft nog hoop om op 50% uit te komen dankzij een clean sweep in de championship games. Alles inzetten op de Super Bowl dus om alsnog op die 50% uit te komen. Geen karrevracht aan bets zoals bij Frans, maar 6 eerder straightforward bets. Fingers crossed!

Frans (32-34-1)

Dit keer heb ik de bets in categorieen verdeeld. Je kan iets meer betten op de low risk/low rewards (10 units) en iets minder op de high risk/high rewards (1) en misschien 5 op de mediums.

Low risk – low reward

Eagles +6.5 met Under 58 : 1.80-1 , bij deze teaser parlay is de redenering dat als de Eagles (in OT) verliezen en beide teams houden het onder 58, dat je kan cashen

Totaal aantal spelers die een pass voltooid: Meer dan 2.5: 3.00-1 Philly special anyone?

Methode van de laatste score Field Goal 2.70-1 , als het de game winner is om 3 punten om er een two score game vam te maken – kan toch?

Totaal aantal 4th down conversies 1.50-1 : een no brainer ,it is like printing money

Passing yards : minder dan 249.5 voor Hurts en minder dan 291.5 voor Mahomes : 2.90-1 , defenses hebben ook nog iets te zeggen

Meer dan rushing yards : Gainwell 19.5 met Mc Kinnon 18.5 : 3.80-1, dit zou een minimum moeten zijn, ja?

Medium risk – medium reward

Half time full time : Een goeie Super Bowl is een spannende Super Bowl, dus waarom niet een flyer nemen op het feit dat beide teams een kans maken om de winst binnen te halen nadat ze achter staan aan de helft. I know, ik ben aan het hedgen, maar is zijn mooie odds.

HTFT: Eagles/Chiefs : 8.00-1

HTFT: Chiefs/Eagles : 7.50-1

Er wordt een safety gescoord: ja 12-1 – QB’s willen heroes zijn en kunnen dan wel es dumb shit doen.

Speler scoort minstens 2 touchdowns : Miles Sanders 7.50-1 – Eagles hebben de run nodig, juist?

Receiving yards parlay :

Meer dan 59.5 voor AJ Brown / 39.5 voor Goedert/ 19.5 voor Mc Kinnon/36.5 voor MVS: 7.50-1

High risk – high reward

Half time full time : Overtime? Dan kan je je winst uit tellen.

HTFT: Eagles/Gelijk spel einde kwart 4: 31-1

HTFT: Chiefs/Gelijk spel einde kwart 4: 31-1

Bij MVP’s is het simple – in principe wordt het de QB, maar een flyer op deze twee kan opbrengen

MVP : Chris Jones: 41-1

MVP Miles Sanders: 26-1

Speler scoort 2 touchdowns : Noah Gray 91-1, you never know,…

Parlay catches AJ Brown – Goedert – Devonta Smith : minder dan 4.5 met MVS : meer dan 3.5 : 30-1, leuke parlay als er veel gerund wordt

Dirk (29-31)

Een eerste tip is om enkele funbets te bekijken, maar die zijn ook echt alleen voor de fun. Zo kan je bvb wedden op het aantal songs dat Rihanna gaat zingen (o/u van 9.5), de lengte van het volkslied, de coin toss enz… We gaan het bij de tip op football houden.

Eagles -1.5 vs Chiefs: Na 10 dagen lukt het me nog niet om een persoonlijke voorkeur voor het ene of het andere team te vinden, en dat is goed voor de bets zullen we maar denken. De Eagles hebben zich redelijk kunnen sparen en zijn zowat het enige NFL team dat van start tot finish met de dezelfde crews op offense en defense heeft kunnen spelen. De Chiefs zijn niet zonder kleerscheuren doorheen de AFC playoffs geraakt en zijn een lichte underdog. Net als in de NFC Championship game rekenen we op een vrijwel foutloze prestatie van beide units bij de Eagles, wat hen in mijn ogen terecht favoriet maakt. De Eagles zouden dit moeten kunnen winnen, zelfs met meer dan 1.5 punten verschil.

Eagles vs Chiefs: under 51.5: Een beetje hetzelfde verhaal als in de AFC Championship game, met het verschil dat deze Chiefs beter zijn dan wat de 49ers uiteindelijk op de mat konden leggen, maar dat wil niet per sé zeggen dat er veel gescoord gaat worden. We geloven dat men Hurts wat gaat intomen qua passing en zien mogelijkheden voor de KC run game, en beide zaken gaan de game relatief kort houden. Niemand bet graag een under in de Super Bowl, maar als het om mijn eigen centen gaat, kunnen we haast niet anders. We teasen deze wel een klein beetje op naar 51.5 en krijgen daar ook maar 1.78 voor, maar we willen boven dat kritieke cijfer 51 zitten.

Travis Kelce anytime TD @1.8: Travis Kelce staat er steeds op belangrijke momenten en heeft een mooie streak lopen van playoff wedstrijden waarin hij een TD scoort. De laatste keer dat dat niet gebeurde, was op 19 januari 2019, dus nog eentje kan er wel bij. Uiteraard rekenen we niet alleen op die statistieken, want de gameplan nodigt Mahomes ook uit om korte passes te gooien om het de Eagles linebackers lastig te maken. Minder bommen naar MVS dus, en meer korte ballen naar Kelce. Hopelijk eentje voor een TD!

Jalen Hurts anytime TD @ 1.91. De Eagles hebben een nieuwe favoriete play als ze binnen de 4 yard lijn geraken: de rugby scrum met Jalen Hurts als drager van de bal. En aangezien iedereen dit ondertussen weet, zouden ze als afleiding wel eens een surprise run langs de buitenkant kunnen doen terwijl iedereen met zijn smikkel onder de oksels van Jason Kelce hangt.

Jerick McKinnon over 20.5 receiving yards: Zoals gezegd gaan de Chiefs de top corner backs van de Eagles willen mijden en veel op de korte completions willen zetten. Een interessante naam is daar Jerick McKinnon, de running back die veel in de passing game gebruikt wordt. Zijn over under receptions staat op 2.5, maar die over is slechts 1.67 waard. Geef ons dan maar de 20.5 yards, met 3 of 4 receptions gaat hij daar ook wel komen.

Super Bowl MVP: Jalen Hurts @2.10: Als we geloven dat de Eagles gaan winnen, pakken we ineens ook deze bet mee. Alleen al het zero to hero verhaal van Jalen Hurts nodigt uit om op hem te stemmen. Hij is ook tweede geworden in de regular season MVP race, dus heeft mss nog wat tegoed. De QB haalt het heel vaak in deze MVP races, ook al zijn ze niet de echte MVP van de wedstrijd. Niet in dit lijstje maar wel een leuke flyer: Haason Reddick als MVP @31/1, dat zijn geen slechte odds voor iemand die ook in de defensive MVP race over het hoofd gezien is.

Alexander:

Dit volgt nog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s