FANTASY UPDATE – Super Bowl weekend

We kunnen het fantasy jaar afsluiten en dankzij Elevensports mogen we een NFL game shirt naar keuze als prijs van de Playoff Challenge geven. Resillient Rhinos begon de eerste week van de playoffs niet met enkel Eagles en Chiefs, maar won toch – check zijn/haar team. De winnaar mag ons een PB sturen met naam, adres en e-mail.

Fantasy Leagues

LAST CALL : Alle (co) winnaars krijgen een American Sports maandabonnement – stuur ons een pb met je team naam, jouw naam en e-mail adres en we sturen je prijs op. Horen we niets tegen het eind van deze week, dan sluiten we dit af.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s