AFCB Podcast #136 – BNL Game Day // Ghent Gators – Kasteel Nitro’s

on

De Kasteel Nitro’s noteerden hun eerste win in de BNL tegen de Ghent Gators op eigen terrein in Izegem. De West-Vlamingen overhandigen zo de rode lantaarn aan de Gentenaars en kunnen nu naar boven kijken. Gent blijft punteloos achter.

Na de 22-00 winst van de ploeg uit Izegem spraken we met Nitro’s offensive coordinator (en speler!) Ewout Nuyttens en defensive back Thomas Anessiadis. Die laastste heeft op zijn 25ste trouwens al een indrukwekkend footballparcours afgelegd in Europa. Luister zeker om hem het zelf te horen vertellen!

Of kies HIER je favoriete podcastplatform!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s