AFCB Week 10 Betting Tips

Frans 1-2, de Vikings wonnen maar kwamen een punt te kort in de spread. De cardinals waren magisch tegen de Saints, maar natuurlijk none of that tegen de Seahawks – damn. De teaser parlay was wel een sukses en dat zou wel es de way forward kunnen zijn voor Frans.

Ondertussen had Dirk een goede betting week en ook een 2-1 in de betting tips. Tegen de Colts betten brengt tegenwoordig goed op en ook de Chargers haalden het met 3 punten verschil. Gokken op college is altijd een risico, en dat bleek ook nu weer.

Frans (12-14)

Chargers (-7) @ 49ers : San Francisco is het beter team en lijkt zelfs een playoff kandidaat, maar de Chargers een 7 punt underdog maken?

Teasers in een parlay :

  1. Bucs @ Seahawks (+8.5) met Vikings (+10.5) @ Bills met Broncos (+8.5) @ Titans : 2,37-1
  2. Lions (+8.5) @ Bears met Browns (+8.5) @ Dolphins met Cowboys @ Packers (+10.5) ; 2,78-1

Het idee achter de teaser parlays is dat de favorieten hoogstwaarschijnlijk gaan winnen , maar de spread niet halen, werkte vorige week, dus waarom niet nog es proberen

Dirk (11-16)

Raiders (-6) vs Colts: De Colts zijn ondertussen hun starting QB, ster RB, offensive coordinator, en nu ook head coach kwijt. De kerel die hem komt vervangen heeft alleen ervaring op high school niveau en haalde daar in 2020 een 3-7 record. Er is zelfs niemand om de playcalling te verzorgen. We betten dus nog eens tegen de Colts!

Falcons (-3) @ Panthers: Ook in deze 2de bet gokken we eerder tegen een slecht team dan voor een goed team. De Falcons wonnen 2 weken geleden zeer nipt in de Eddy Pineiro fuck up. Deze keer denken we dat het verrassingselement van PJ Walker nu wel weg is, en denken dat Mariota en de Falcons hier 3 punten verschil op het bord kunnen zetten.

Broncos (+8.5) @ Titans en Commanders (+17.5) @ Eagles: Wat Frans kan, wil Dirk ook proberen: een teaser parlay. In dit geval zetten we 2 underdogs wat harder op underdog. De Broncos komen uit een bye en hebben dus tijd genoeg gehad om niet met meer dan 8 punten te verliezen. De Commanders wacht de zware verplaartsing naar de Eagles en zijn een 11 punten underdog. De Eagles vallen meestal in de 2e helft stil en zouden het dus wel binnen de 17 punten moeten kunnen houden. Sounds like a plan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s