AFCB Week 13 Betting Tips

You get a W, you get a W, everybody gets a W! Eindelijk na 12 weken staat Frans in the black dankzij een 3-0 week. Giants (+17) @ Cowboys was even zweten, toen K Maher op het einde nog een FG kon kicken voor Dallas om 18 punten voor te komen en gelukkig hebben de Dolphins hun starters gebenched of het ging er om spannen (Texans +21.5). Maar dat is ook waar je op rekent met die teasers – er is een punt waar een team genoeg voorsprong heeft en de voet van het gaspedaal haalt. Dus deze week gaan we weer tegenaan met de teaser parlays

Voor Dirk was het week als alle andere. 1-2 met alleen de teaser als winnaar. Misschien maar net als Frans alleen teasers spelen? Je kan blijkbaar er niet op rekenen dat Tom Brady en de Buccaneers winnen van de Browns, of dat de Colts winnen van een team dat misschien nog harder aan het tanken was dan zijzelf, de Colts. Hopelijk meer geluk in week 13.

Frans (18-17)

Teasers in een parlay :

  1. Steelers @ Falcons (+8.5) met Jaguars @ Lions (+8.5) met Colts (+17.5) @ Cowboys : 2,33-1
  2. Titans (+13) @ Eagles met Dolphins (+10.5) @ 49ers met Chargers @ Raiders (+7.5) : 2,40-1

Spread : Browns (-7) @ Texans (1.91-1)

Het idee achter de teaser parlays is dat de favorieten hoogstwaarschijnlijk gaan winnen , maar de spread niet halen, werkte de vorige weken, dus waarom niet blijven proberen.

Dirk (13-21)

Titans (+7.5) @ Eagles met Lions (+7.5) vs Jaguars: 2 teams die het bijna steeds close houden in hun games. Eigenlijk ook 2 teams die wel eens kans zouden kunnen hebben om de wedstrijd gewoon te winnen. Naast deze teaser hebben we dus ook een kleinere side bet lopen voor outright winst van de Titans en Lions.

Vikings (-3) vs Jets: In wat voor een wereld zijn we aanbeland waar in week 13 de Jets maar een 3 punten underdog zijn op verplaatsing bij de Vikings. Het is week 2 van de Mike White periode, en het zou kunnen dat de witte (ha!) broodsweken al over zijn voor hem, dus geef ons maar de Vikings als FG favoriet. Enige angst dat we hebben is dat dit een low scoring game kan worden.

Browns @ Texans: under 46 Aan de ene kant een vervang QB met Kyle Allen die liefst zo weinig mogelijk wedstrijden wint voor de 1st overall pick weer binnen te halen voor de Texans, en aan de andere kant iemand die al 2 jaar geen competitieve bal gegooid heeft. Dit wordt de tegenvaller van de week, en we gaan dus voor minder dan 46 punten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s