AFCB PODCAST #52- New York Jets Fan Special

It ain’t easy, fan zijn van de New York Jets. En echt dik gezaaid lopen ze niet echt in België. Wij vonden er echter eentje in de persoon van Armando! Hij legt in geuren en kleuren uit hoe hij zijn football hart verloor aan deze New Yorkse ploeg.

Uiteraard raken we de 2021 draft aan waar QB Zach Wilson zijn weg naar de Meadowlands vond. Maar ook de draft van vorig jaren wordt onder de spotlights gezet; wat vindt Armando van Becton en Mims? Wat met de nieuwe headcoach Saleh? Welke laatste boodschap heeft Armando nog voor Adam Gase? En waar ziet hij de rebuild van de Jets eindigen? 

Je hoort het allemaal in onze 52ste aflevering van de American Football Community Belgium Podcast!

Luister hier of bij je lokale podcast boer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s