AFCB Week 2 Betting Tips

Een valse start voor zowel Dirk als Frans. Dirk had er 1 juist (Packers @ Vikings +3: (7-23) Overtuigende win voor de Minnesota) en 2 mis (Jaguars +3 @ Commanders (22-28) Jaguars verliezen, maar met meer dan Dirk had verwacht & Saints -5.5 @ Falcons (28-27) Saints winnen met een comeback, maar halen de spread niet). Ook Frans had een valse start, enkel de Ravens had hij juist : Ravens (-7) @ Jets (24-9), maar de waterpolo wedstrijd in Chicago kon hij op zijn buik schrijven 49ers (-6.5) @ Bears (10-19) en de reverse jinx die hij op zijn Dolphins wilde zetten backfired – Patriots (+3.5) @ Dolphins (7-20).

Hopelijk kunnen onze redactieleden zich in week 2 herpakken. Het is een goede oude Dog Week, want Frans en Dirk gaan voor 5 underdogs. Alexander’s best bet wordt ook door Frans onderschreven, hopelijk wordt dit geen double doink.

Dirk (1-2)

Texans(+10) @ Broncos: Een bet waar ik ik misschien al snel spijt van ga krijgen, want misschien wordt dit wel een een Broncos revenge game. De Texans zagen er goed uit in week 1 en hadden gewoon moeten winnen tegen de Colts, die ze nog terug in de wedstrijd lieten. Davis Mills ziet eruit als een fringe starting NFL QB. De Broncos hadden last van verschrikkelijke coaching beslissingen vorige week, en is dat iets dat je binnen de week rechtzet? Allemaal redenen om te geloven dat de Texans dit wel eens binnen de 10 punten kunnen gaan houden.

Steelers (+1.5) vs Patriots: De Patriots zagen er niet uit in week 1, maar wat wil je ook met dat team. Er zijn vraagtekens op de Oline, Mac Jones heeft geen betrouwbare targets en de running game kwam niet van de grond. Bill Bellichik alleen kan dit schip niet rechthouden. De Steelers wonnen in week 1 in een crazy game bij de Bengals, maar hadden die match nooit mogen winnen als je naar de stats kijkt. Mac Jones gaat geen 4 INTs gooien, maar heeft wel last van zijn rug blijkbaar. Toch zijn de Steelers een +1.5 punt dog, en dat in een gele zee van Terrible Towls? Geef ons de Steelers maar.

Panthers(+2.5) @ Giants: Baker moet de rug rechten na een nederlaag tegen zijn Browns in week 1. De Panthers hebben geen slecht team op offense en een beloftevolle jonge defense. Is deze spread dan volledig op de brede rug van Saquon Barkley gezet? We moeten het haast geloven, want in Daniel Jones is ons geloof nog niet hoog. Een derde dog dus voor Dirk dit weekend.

Frans (1-2)

Dolphins (+3.5) @ Ravens : Na de demonstratie van vorige week, moet ik deze week toch wat meer vertrouwen in mijn Dolphins hebben, die spread smeekt mij om die te nemen. Please Tua, laat mij dit niet beklagen.

Vikings (+2) @ Eagles : Eagles zijn iedereen zijn lieveling dezer dagen, maar de Vikings maakten echt wel indruk op offense. Zimmer blaast niet meer in de nek van Cousins en de Eagles incasseerden veel punten tegen de Lions vorige week.

Commanders @ Lions(-2) : Om er geen volledige dog week van te maken, stel ik mijn vertrouwen in de Hard Knocks bump. Kneecaps, baby!

Best Bet van Alexander (1-0)

Dolphins (+3.5) @ Ravens Het is niet op papier geraakt, maar de Ravens -7 tegen de Jets was vorige week de best bet van Alexander, en daar startte hij goed mee. Deze week stuurt hij het schip tegen de Ravens, die het thuis opnemen tegen de 1-0 Dolphins. Benieuwd of Tua en de zijnen het binnen een FG kunnen houden voor Alexander

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s