FANTASY UPDATE – Week 2

Iedere week kan je hier de fantasy update vinden van alle leagues. We proberen er ook telkens wat frappante uitslagen uit te lichten.

NFL Pick’em op CBS – Na week 2 hebben we twee pickers aan de leiding , Cedric en Janus met 20 punten, maar een hele resem competitors staan in hun nek te blazen met 19 en 18 punten.

SURVIVOR – More shit coming

Wel week 2 was beter dan week 1, maar toch vielen er slachtoffers, de boosdoeners waren de Steelers, Raiders en de Bengals. Toen waren ze nog met 3!

FANTASY LEAGUES

Na week 2 zijn er nog 36 ongeslagen teams en evenveel teams die nog niet konden winnen. Bij de redactie kan de smack talk verder gezet worden, Sinaai ACME squad wint met 1,55 punten verschil tegen de Stervende Zwanen. Sinaai had Tyreek Hill (WR-45 punten) en Stervende Zwanen had pech met Trey Lance op QB. In de Last Chance U league kon Koekie met een verschil van 1,22 punten winnen tegen BAB Straatwroeters. Ondanks uitstekende wedstrijden van Wentz en Diggs voor de laatstgenoemde, was het vooral Amon-Ra Saint Brown die Koekie aan de winst hielp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s