AFCB Podcast #112 – College Football Mid Season Recap

on

In deze AFCB special kijken Alexis en Dirk al eens terug op het college seizoen tot nu toe en wat nog gaat komen. De rankings van het begin van het seizoen en die van vandaag worden naast elkaar gelegd: er zijn teleurstellende scholen die uit de rankings gevlogen zijn en er zijn verrassingen die nu wel in de top 25 staan te blinken. Zeer interessant voor de NFL volger is natuurlijk hoe het zit met de prospects die volgend jaar hun opwachting zullen maken in de NFL Draft: er worden een 7 tal QB prospects besproken en ook de andere skill positities krijgen kort aandacht. Tenslotte kijken we ook al eens vooruit naar de volgende weken, welke interessante matchups staan nog op het programma en hoe kunnen deze de playoff rankings gaan beïnvloeden. Voer voor liefhebbers deze podcast, maar daarom niet minder interessant!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s